8 αυγά βρασμένα σφιχτά
2 αγγουράκια τουρσί
3 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά κάπαρη ξαρμυρισμένη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Ελάχιστο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Στύβουμε λίγο να φύγει η άλμη από τα αγγουράκια και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζουμε τα αυγά από το τσόφλι και τα κόβουμε κατά μήκος στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους τους. Σε ένα μούλτι βάζουμε τα αγγουράκια, τη κάπαρη, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τους κρόκους. αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Τα πολτοποιούμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Τοποθετούμε τα άσπρα ασπράδια των αυγών σε μια πιατέλα. Με το μείγμα από το μούλτι γεμίζουμε τα αυγά μας και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Μέχρι να τα σερβίρουμε τα φυλάσσουμε μέσα στο ψυγείο.