1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
8 αυγά βρασμένα
1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό
1/2 κιλό γάλα φρέσκο
1/2 κιλό τυρί φέτα
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 βιτάμ
Δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να βράσει και ρίχνουμε μέσα του το βιτάμ. Μόλις ζεσταθούν προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δημιουργηθεί μια παχύρρευστη κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα στη κρέμα: τη φέτα θρυμματισμένη, τα αυγά ψιλοκομμένα, το δυόσμο και τις πιπεριές ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι. Σε ένα βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Αλείφουμε με γάλα ή χτυπημένο αυγό, χαράζουμε σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε την πίτα μας στους 175 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
Η συνταγή για την πίτα αυτή, είναι μια πολύ καλή λύση για να καταναλώσουμε τα αυγά που μας μένουν από το Πάσχα.