Αυγά
Ελαιόλαδο
Πιπέρι και μπαχάρι σε κόκους
Δυο καυτερές πιπεριές
Μηλόξυδο ή ξύδι
Καθαρίζουμε τα αυγά μας από τα τσόφλια και την τυχόν βαφή. Σε μια κατσαρολίτσα και σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το λάδι, τις πιπεριές, τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε έτσι ώστε να ζεσταθεί αλλά όχι να κάψει το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά. Πριν σβήσουμε το μάτι ρίχνουμε το ξύδι και τους κάνουμε ένα τελευταίο ανακάτεμα. Σε ένα γυάλινο βάζο βάζουμε τα αυγά μας και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα έτσι ώστε να τα καλύπτει. Κλείνουμε καλά το καπάκι όταν έχει κρυώσει τελείως το λάδι μας. Μπορούμε έτσι να φυλάξουμε τα αυγά μας για αρκετό διάστημα έχοντας όμως το βάζο στο ψυγείο. Είναι νόστιμος συνοδευτικός μεζές.