Υλικά:
1 λεμόνι (το χυμό του)
1-2 αυγά
Κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
Πριν από όλα απομακρύνουμε την κατσαρόλα με το φαγητό μας από τη φωτιά έτσι ώστε να έχει πάψει να κοχλάζει. Σε ευρύχωρο μπωλ ρίχνουμε το χυμό ενός λεμονιού και μέσα του διαλύουμε 2 κουταλάκια κορν φλάουρ. (Αν θέλουμε να «δέσει» το φαγητό μας και να γίνει πιο πηχτή η σάλτσα του, αυξάνουμε το κορν φλάουρ). Μετά σπάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Ρίχνουμε κουτάλα κουτάλα μέσα το ζωμό του φαγητού μας και μετά ρίχνουμε το περιεχόμενο του μπωλ στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε και βράζουμε για λίγο ακόμη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.