Ψωμάκι μπαγιάτικο
Γάλα φρέσκο
Αλάτι
Ρίγανη
2-3 αυγά
Κασέρι
Ελαιόλαδο
Κόβουμε τις φέτες ψωμιού -όχι χοντρές- τις βουτάμε στο γάλα, εν συνεχεία στα αυγά που έχουμε ανακατέψει σε ένα πιάτο και έχουμε ρίξει το αλάτι και την ρίγανη. Σε ένα τηγάνι έχουμε κάψει ελαιόλαδο και ρίχνουμε τις αυγόφετες. Όταν ροδίσουν, σε κάθε φέτα βάζουμε μια φετούλα κασέρι. Όταν αρχίσει να λιώνει, με ένα πιρούνι πιάνουμε την αυγόφετα και την γυρνάμε από την άλλη πλευρά για να τρέξει το κασέρι -όπως είναι ρευστό- και από την άλλη πλευρά και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.
Τα υλικά εξαρτώνται από την ποσότητα. Το αλάτι εξαρτάται από πόσο αλμυρό είναι το κασέρι. Μπορούμε να βάλουμε και πιπεράκι και έξτρα ρίγανη πάνω από όλες τις έτοιμες αυγόφετες. Τρώγονται ζεστές!
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!