Για να έχουμε σφιχτά αυγά αποφεύγοντας τους κινδύνους του σπασίματος (ιδανικό για το πάσχα) και τους περιορισμούς στην ποσότητα κάνουμε το εξής: Βάζουμε την σχάρα του φούρνου μας στη μέση του. Αραδιάζουμε τα αυγά πάνω στην σχάρα ψησίματος του φούρνου μας, τον προθερμαίνουμε στους 160 βαθμούς και σε μισή ώρα τα αυγά μας είναι έτοιμα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.