Υλικά:
2 αυγά
Λάδι
Εκτέλεση:
Παίρνω δύο αυγά και αφού κάψει το λάδι τα ρίχνω στο τηγάνι. Μετά ρίχνω λάδι από πάνω τους μέχρι να ασπρίσουν και είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Σοσό από την Σκόπελο, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.