1 φύλλο σφολιάτας (250γρ.)
4 αυγά
1/2 κούπα τυρί τσένταρ τριμμένο
1 κουταλιά σχοινόπρασο ή άλλο μυρωδικό
Αλάτι, πιπέρι
Απλώνουμε το φύλλο της σφολιάτας και κόβουμε με κουπ πατ (ή με μεγάλη κούπα) τέσσερα κυκλικά κομμάτια. Απλώνουμε τους κύκλους της σφολιάτας πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 200 βαθμούς. Με μια πιο μικρή κούπα πιέζουμε ελαφρά τη σφολιάτα και φτιάχνουμε (χωρίς να κόψουμε, πιέζοντας μόνο) ένα φινίρισμα γύρω γύρω. Τρυπάμε με πιρούνι τη σφολιάτα στον εσωτερικό της κύκλο και την βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου, τόσο ώστε το γύρω γύρω της σφολιάτας να έχει ανασηκωθεί και να έχει φουσκώσει. Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με τυρί τσένταρ την σφολιάτα και σπάμε ένα αυγό μέσα σε κάθε “φωλιά”. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε για ένα τεταρτάκι ακόμη περίπου μέχρι το ασπράδι να έχει ψηθεί εντελώς. Πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο ή και τυρί που σίγουρα θα μας έχει περισσέψει και σερβίρουμε. Καλή απόλαυση!