Για να αναμειγνύονται καλά τα αυγά στις συνταγές μας (π.χ. αυγολέμονο) αλλά και να μην σπάνε όταν θέλουμε να τα βράσουμε, δεν έχουμε παρά να τα αφήνουμε εκτός ψυγείου για μία ώρα περίπου πριν τα χρησιμοποιήσουμε ή τα βράσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.