Υλικά:
Μισό κιλό κατσικίσιο τυρί
6 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Τρίβουμε το τυρί με το χέρι μέχρι να γίνει μικρά κομμάτια. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το βούτυρο. Προσθέτουμε το τυρί κι ανακατεύουμε. Το τυρί θα διαλυθεί και θα γίνει μια άσπρη σούπα. Σπάμε μέσα τα αυγά και τα πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Τα σκεπάζουμε μ’ ένα καπάκι και σε δύο λεπτά είναι έτοιμα.
Την συνταγή αυτή μας έδωσε ο Σάκης Πανταζόπουλος, και τον ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.