Υλικά:
Αυγά
Μαυροσούσαμο
Καρότο
Εκτέλεση:
Ένας όμορφος τρόπος να σερβίρουμε τα πασχαλινά (και όχι μόνο) αυγά μας. Βράζουμε τα αυγά μας και τα βουτάμε σε κρύο νερό. Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε κατά πλάτος. Καθαρίζουμε το καρότο και με αυτό φτιάχνουμε μικρά ράμφη. Προσθέτουμε σαν μάτια το μαυροσούσαμο και τα πασχαλινά αυγά – παπάκια είναι έτοιμα!!!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.