Υλικά:
Αυγά
Ελαιόλαδο ή ανάλατο βούτυρο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά (στο 4 από 9 π.χ.). Σπάμε και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Μόλις σταθεροποιηθεί αρκετά το ασπράδι τους με ένα κουταλάκι παίρνουμε λίγο λαδάκι και περιχύνουμε με αυτό τους κρόκους. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να ασπρίσει ο κρόκος. Τρίβουμε πιπέρι πάνω από τα αυγά μάτια και είναι έτοιμα να τα σερβίρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.