2 λουκάνικα χοτ ντογκ ή τύπου Φρανκφούρτης
2 αυγά
1 κρεμμυδάκι πολύ ψιλοκομμένο
Βούτυρο
Αλάτι, άσπρο πιπέρι
Κόβουμε τα λουκάνικα κατά μήκος αφήνοντας ανέπαφα δύο δάχτυλα πριν κοπούν τελείως. Γυρίζουμε το λουκάνικο και ενώνουμε με μια ξύλινη οδοντογλυφίδα τις δύο άκρες του λουκάνικου ώστε να σχηματιστεί καρδιά. Τα βουτάμε για λίγα λεπτά σε βραστό νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Βάζουμε λίγο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Βάζουμε τις καρδιές από λουκάνικο και μέσα τους ρίχνουμε τα αυγά και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι. Προσέχουμε να έχει την καλύτερη δυνατή επαφή το λουκάνικο με το τηγάνι ώστε να μην βγει το αυγό έξω από την καρδούλα και βάζουμε τη φωτιά μας στο χαμηλό προς μέτριο. Με ένα κουταλάκι ρίχνουμε λίγο από το βούτυρο πάνω στο αυγό μέχρι να ψηθεί. Σερβίρουμε και εντυπωσιάζουμε!