4 αυγά
3 πατάτες
1/2 κούπα γάλα
4 φέτες παστουρμά
50γρ. κίτρινα τυριά
3 κουταλιές βούτυρο και λίγο ακόμη
3 κουταλιές τριμμένο σκληροτύρι
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε, ξεφλουδίζουμε και πολτοποιούμε τις πατάτες κάνοντάς τις πουρέ. Τις ανακατεύουμε με τις τρεις κουταλιές βούτυρο, το γάλα, το τριμμένο σκληροτύρι, τα κίτρινα τυριά, αλάτι και πιπέρι. Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Βάζουμε 4 ατομικά πυρεξάκια ή πήλινα από γιαούρτι και τα βουτυρώνουμε. Ξεχωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και ανακατεύουμε τα ασπράδια με τον πουρέ. Ψήνουμε τον πουρέ μέσα στα πυρεξάκια για λίγα λεπτά στο φούρνο. Καθαρίζουμε τον παστουρμά και τον κόβουμε σε λωρίδες. Τον βάζουμε πάνω στον πουρέ και κάνουμε γουβίτσα βάζοντας και τον κρόκο του αυγού. Ψήνουμε για δέκα λεπτά περίπου ακόμη στο φούρνο, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.