12 αυγά
1/3 κούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά πολύ ψιλοκομμένα φρέσκο κρεμμυδάκι
2 κουταλάκια μουστάρδα
1/4 κουταλάκι ταμπάσκο
Πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε τα αυγά μας να γίνουν σφιχτά. Στη συνέχεια τα κόβουμε στη μέση. Αφαιρούμε τους κρόκους τους και τους βάζουμε σε ένα μπωλ. Στρώνουμε τα ασπράδια σε πιατέλα. Στο μπωλ με τους κρόκους προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το κρεμμυδάκι, το ταμπάσκο και λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα πολτοποιούμε επιμελώς με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και τα ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια με ένα μικρό κορνέ ή με το πιρούνι μας γεμίζουμε τα αυγά με το μείγμα των κρόκων. Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και σερβίρουμε.