Υλικά:
2 αυγά
6 φέτες ψωμί
1/2 ποτήρι γάλα
Λίγο αλάτι
Λίγο κάρυ
Εκτέλεση:
Κόβουμε έξι φέτες ψωμί. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπωλ, ρίχνουμε μέσα το γάλα, το αλάτι και το κάρυ. Συνεχίζουμε το χτύπημα. Βουτάμε τις φέτες και από τις δυο πλευρές και τις τηγανίζουμε με σπορέλαιο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ρένα Ειρήνη και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.