Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
500γρ. ντομάτα τριμμένη
5-6 αυγά
Λίγη φέτα τυρί
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την ντομάτα μας και τη βράζουμε μέχρι να μελώσει. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και βράζουμε για δύο λεπτάκια ακόμα. Κατόπιν σπάμε μέσα τα αυγά μας, αλατίζουμε και καπακώνουμε το τηγάνι μας μέχρι να γίνουν τα αυγά μας. Σε ένα πιάτο βάζουμε μια φέτα ψωμί και από πάνω σερβίρουμε ένα αυγό μαζί με σαλτσούλα, λίγο τυράκι φέτα, λίγο πιπεράκι και είμαστε έτοιμοι.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!