1 δόση ζύμης κουρού ή σφολιάτας ή κρουασάν
4 κούπες βρασμένα ζυμαρικά κοράλλι ή κοραλλάκι
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
1/2 κούπα γάλα πλήρες
1 κούπα τριμμένα κίτρινα τυριά
1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές κορν φλάουρ
3 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλάκι ανάμεικτα τριμμένα ξερά μυρωδικά
1/2 κουταλάκι αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε να καλυφθούν με το βούτυρο και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με το κορν φλάουρ. Σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν τα υλικά μας. Προσθέτουμε τα τυριά, τα μυρωδικά μας και το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς. Κόβουμε την ζύμη μας σε τετράγωνα ή στρογγυλά κομμάτια και τα βάζουμε σε φόρμα για μάφιν. Γεμίζουμε το κάθε φορμάκι με το μείγμα των ζυμαρικών που φτιάξαμε. Πιπερώνουμε καλά τη γέμιση και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η ζύμη μας. Ξεφορμάρουμε και τα απολαμβάνουμε ζεστά!