Υλικά:
1/2 κιλό καρότα
30γρ. αλεύρι
3 αυγά
200ml γάλα
4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε σε κομμάτια. Τα βράζουμε σε λίγο νερό με καπακωμένη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε καλά. Σε μπλέντερ τα πολτοποιούμε και προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Ψήνουμε σε ελαφρά βουτυρωμένα αντικολλητικά φορμάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για μισή ώρα περίπου και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.