3 φλιτζάνια αλεύρι
1/2 πακέτο μαργαρίνη (125γρ.)
1 φλιτζάνι γάλα
1 αυγό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (20γρ.)
1 κουταλάκι αλάτι
Μαυροσούσαμο
Υλικά για το γέμισμα:
200γρ. φέτα
Λίγο άνηθο ή λίγο δυόσμο
Χωρίζουμε τον κρόκο από το ασπράδι του αυγού. Λιώνουμε την μαργαρίνη και την αναμειγνύουμε σε ένα μπωλ με το αλεύρι, το γάλα, το ασπράδι, το αλάτι, το μπέικιν και πλάθουμε ώστε να πάρουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη. Σε ένα μπωλ θρυμματίζουμε την φέτα και ανακατεύουμε μέσα και λίγο άνηθο ή δυόσμο. Κόβουμε μικρά ισόπαχα μπαλάκια ζύμης, βάζουμε μέσα τους λίγο τυρί και τα ξανακλείνουμε πλάθοντας να γίνουν πάλι μπαλάκια. Χτυπάμε τον κρόκο του αυγού με λίγο νερό και αλείφουμε το πάνω μέρος τους. Πασπαλίζουμε με μαυροσούσαμο και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδοψηθούν.