20 φέτες μπαγιάτικο ψωμί για τοστ
1 1/2 κούπα φρέσκο γάλα
1/2 κούπα ζάχαρη
3 αυγά
2 κουταλιές μαρμελάδα ανοιχτόχρωμη (βερίκοκο, ροδάκινο, κ.α.)
1/2 κουταλάκι κανέλα
Λίγη ακόμη ζάχαρη
Λίγο βούτυρο για να βουτυρώσουμε το πυρέξ μας
Βουτυρώνουμε καλά ένα στρογγυλό χαμηλό πυρέξ. Παίρνουμε ένα μεγάλο κουπ πατ σε σχήμα αστεριού και κόβουμε ένα αστέρι από κάθε φέτα ψωμιού. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά, το γάλα, την μαρμελάδα, τη ζάχαρη και την κανέλα. Στρώνουμε πάνω στο πυρέξ τα αστεράκια έτσι ώστε να καλύπτεται όλη η επιφάνειά του και να καλύπτει το καθένα, μέρος του άλλου αστεριού. Αδειάζουμε το μείγμα με τα αυγά και το γάλα πάνω στα αστεράκια ώστε να κατανεμηθεί ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε το πυρέξ με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο να σταθεί για δύο τουλάχιστον ώρες. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να χρυσίσουν τα αστεράκια μας. Σερβίρεται ζεστό.