4 μικρά κολοκυθάκια
2 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές σόγια σως
2 κουταλιές καυτό κέτσαπ
1 κουταλάκι μέλι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κουταλιές σησαμέλαιο
2 κουταλιές σουσάμι
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μπαστουνάκια. Πολτοποιούμε το σκόρδο και κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμυδάκια. Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και μέσα προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Αφού τα σοτάρουμε για πέντε περίπου λεπτά προσθέτουμε και το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Όταν τα κολοκυθάκια μας γίνουν τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα σερβίρουμε σε πιατέλα. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε καλά το μέλι με τη σόγια σως και το κέτσαπ. Περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα κολοκυθάκια μας, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και με τα κρεμμυδάκια και τα πικάντικα κολοκυθάκια μας είναι έτοιμα να συνοδεύσουν το φαγητό σας σαν σαλάτα ή να αποτελέσουν το πικάντικο ελαφρύ γεύμα σας!