Υλικά:
2 φλυτζάνια άσπρο ξύδι
60γρ. φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπουκάλι βάζουμε το ξύδι, προσθέτουμε τα κλαδάκια του δενδρολίβανου και το κλείνουμε καλά με το πώμα του. Το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου, κουνώντας το καθημερινά για δύο εβδομάδες μέχρι να αρωματιστεί το ξύδι μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.