Υλικά:
2 φλυτζάνια άσπρο ξύδι
60γρ. κλαδάκια φρέσκια ρίγανη
Εκτέλεση:
Σε ένα μπουκάλι βάζουμε το ξύδι και προσθέτουμε τα κλαδάκια ρίγανης. Καπακώνουμε καλά και το αφήνουμε στην κουζίνα μας 15 μέρες μέχρι να πάρει το ξύδι όλο το άρωμα της ρίγανης. Πρέπει να το ανακινούμε καλά κάθε μέρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.