Ψάρι στη σχάρα! Μμμμ! Πως μπορούμε να το κάνουμε ακόμη πιο μυρωδάτο και νόστιμο; Θα χρειαστούμε λεμόνια, τα οποία για να λέμε την αλήθεια ήδη θα πρέπει να έχουμε προμηθευτεί γιατί χυμός λεμονιού και σχάρα πάνε μαζί.
Θα πάρουμε μερικά ακόμη λοιπόν και θα τα κόψουμε σε ροδέλες. θα απλώσουμε τις ροδέλες πάνω στη σχάρα μας και πάνω σε αυτές θα ακουμπήσουμε το ψάρι και θα γίνει ζουμερό και αρωματισμένο! Είναι η τέλεια λύση για κάθε ψητό ψάρι, ακόμη και για σολομό!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.