250γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
40γρ. ζάχαρη
2 αυγά
4 κουταλιές ανθόνερο
50ml γάλα
100γρ. βούτυρο λιωμένο
1 πρέζα αλάτι
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε στο μείγμα του αλευριού τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα χτυπώντας καλά να μη σβολιάσει και συνεχίζουμε προσθέτοντας το βούτυρο, το ανθόνερο, το αλάτι και συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα μέχρι να γίνουν ένας πολτός λείος.
Απλώνουμε το μείγμα μας σε βαφλιέρα και ψήνουμε για 3-5 λεπτά την κάθε βάφλα. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη ή περιχύνουμε με μαρμελάδα πορτοκάλι ή απλώνουμε σιρόπι σοκολάτα, ή αφήνουμε την όρεξή μας και την φαντασία μας να μας οδηγήσουν στο τέλειο συνοδευτικό της βάφλας!