Υλικά:
1 αρνίσιο μπούτι
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Παίρνουμε το μπούτι και το πλένουμε καλά για να φύγουν οι τρίχες. Στην συνέχεια το αλείφουμε με ελαιόλαδο. Φτιάχνουμε αλατοπίπερο και με αυτό τρίβουμε το μπούτι γύρω γύρω. Απλώνουμε δύο λαδόκολλες χιαστί και στη μέση τους τοποθετούμε το μπουτάκι βάζοντας πάνω του και το κλωναράκι από το δεντρολίβανο. Τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι πως δεν θα φύγουν τα υγρά του φαγητού. Δένουμε με σπάγκο κουζίνας και ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για χρόνο ανάλογο με τα κιλά που είναι το κρέας μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.