1 μπούτι αρνιού ξεκοκαλισμένο
4 πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα κρασί
Πιπέρι
Θυμάρι
Ρίγανη
Αλάτι
Κόβουμε το κρέας σε μικρά όσο το δυνατόν ομοιόμορφα κομμάτια και τα βάζουμε σε μία λεκάνη. Προσθέτουμε το λάδι, το κρασί, πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη, λίγο θυμάρι, ένα κοφτό κουταλάκι αλάτι, το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για μία μέρα. Κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια την πιπεριά. Παίρνουμε καλαμάκια ή μικρές μεταλλικές σούβλες και περνάμε εναλλάξ ένα κομμάτι κρέας και ένα κομμάτι πιπεριά. Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου.