Υλικά:
7 πατάτες
Αρνί γάλακτος
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
20 ml νερό
Εκτέλεση:
Πλύνε τις πατάτες και το αρνάκι. Καθάρισε τις πατάτες και ψιλόκοψε τες. Έπειτα γέμισε το ταψί με 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ρίξε 20 ml νερό και ανακάτεψε τα με ένα κουταλάκι. Έπειτα ρίξε τις ψιλοκομμένες πατάτες μαζί με το αρνί. Βάλε τα μέσα στο φούρνο. Άστο να ψηθεί για 1 ώρα και 50 λεπτά. Μετά άστο να κρυώσει.
Καλή όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βάγια Πανανάκη και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.