1 1/2 – 2 κιλά αρνί ξεκοκαλισμένο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κίτρινη
4 κουταλάκια βούτυρο
1/2 κιλό ημίσκληρο τυρί της αρεσκείας μας
2 λεμόνια
1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί
2 κουταλάκια ρίγανη
4 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Στύβουμε τα δύο λεμόνια. Με το χυμό τους αλείφουμε καλά το κρέας και το χωρίζουμε σε τέσσερις μερίδες. Κόβουμε το τυρί σε κύβους ή μπαστουνάκια, τις πιπεριές σε ροδέλες και το σκόρδο σε χοντρές ροδέλες. Σε κάθε μερίδα κρέατος ανοίγουμε με το μαχαίρι τρύπες και μπήγουμε σε αυτές ροδέλες σκόρδου ίσες με μία σκελίδα. Παίρνουμε τέσσερις λαδόκολλες και αφού τις αλείψουμε με το βούτυρο, στο κέντρο τους τοποθετούμε κάθε μερίδα κρέατος. Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε το κρασί, το χυμό λεμονιού που έχει περισσέψει από το κρέας, αλάτι, πιπέρι και τη ρίγανη.
Με το μείγμα αυτό περιχύνουμε το κρέας προσέχοντάς το να μοιραστεί στα τέσσερα. Πάνω από κάθε μερίδα κρέατος ρίχνουμε το 1/4 των πιπεριών και του τυριού και κλείνουμε τα πουγκιά μας δένοντας τα στην κορυφή με σπάγκο. Τα βάζουμε σε ταψί και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 1 1/2 ώρα.