1 αρνίσιο μπούτι
3 πατάτες
2 κρεμμύδια
4 καρότα
1 κιλό αρακά
1/2 κιλό μανιτάρια
1/2 ματσάκι άνηθο
4-6 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Ζητάμε από τον χασάπη μας να κόψει το μπούτι σε μερίδες. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τα καρότα και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Κόβουμε τις πατάτες σε μεγάλα κυβάκια, τα καρότα σε κυλίνδρους, τα μανιτάρια σε φετούλες και τα κρεμμύδια καρέ. Λιώνουμε το βούτυρο γάλακτος και το κρατάμε ζεστό. Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε το αρνάκι και το αλατοπιπερώνουμε καλά. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας, τον άνηθο και το βούτυρο γάλακτος και ανακατεύουμε καλά προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι ακόμη. Βάζουμε δύο λαδόκολλες τη μία πάνω στην άλλη και μέσα τυλίγουμε μία μία τις μερίδες του κρέατος συνοδευόμενες από αντίστοιχη ποσότητα λαχανικών. Κλείνουμε προσεκτικά τις λαδόκολλες και αραδιάζουμε τα πακετάκια αρνιού με λαχανικά σε μεγάλο ταψί. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για δυόμιση περίπου ώρες. Κόβουμε από πάνω τη λαδόκολλα και σερβίρουμε σε πιάτα τα πακετάκια μας. Μπορούμε να συνοδέψουμε το αρνάκι στο πακέτο με πιλάφι ή πατάτες τηγανητές.