1 κιλό αρνάκι κομμένο σε χοντρά παϊδάκια
4-6 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές μουστάρδα τύπου Dijon
1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του αρνιού με αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, το θυμάρι, το δεντρολίβανο και το σκόρδο πολτοποιημένο. Ανάβουμε το φούρνο στο γκρίλ. Στρώνουμε τα κομμάτια του κρέατος πάνω σε ελαφρά λαδωμένο ταψί και καλύπτουμε το πάνω μέρος τους με την μισή ποσότητα του μπωλ. Ψήνουμε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια γυρίζουμε το κρέας να ψηθεί και από την άλλη αλείφοντας πάνω του την υπόλοιπη ποσότητα του μπωλ. Ψήνουμε μέχρι να πάρουν το επιθυμητό χρώμα και τα σερβίρουμε ζεστά. Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με ψητά λαχανικά, πατάτες, ζυμαρικά, ρύζι ή και σαλάτες. Δοκιμάστε τα!