Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 κιλό αρνάκι
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές του. Προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να μισοβράσει. Κατόπιν το κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε αργά αργά, ανακατεύοντας μέσα το γιαούρτι και το ξαναβάζουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά. Μόλις πιει το νερό του και πήξει η σάλτσα, το σερβίρουμε.
Προσοχή: Το φαγητό αυτό δεν τρώγεται ξαναζεσταμένο γιατί κόβει το γιαούρτι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.