1 1/2 κιλό αρνάκι σε μερίδες
1 κρεμμύδι ξερό
1 ματσάκι κρεμμύδια χλωρά
2 με 2 1/2 κιλά αντίδια
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Υλικά για το αυγολέμονο:
2 αυγά
1 κουταλιά κορν φλάουρ
Χυμός λεμονιού από ενάμισι λεμόνι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μας από όλες τις πλευρές. Κατόπιν προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα το κρεμμύδι. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε λίγο νερό και αφήνουμε το αρνάκι να σιγοβράσει σε σκεπασμένη κατσαρόλα για 3 τέταρτα περίπου. Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε νερό και μέσα ρίχνουμε καθαρισμένα, πλυμένα και κομμένα τα αντίδια. Τα βράζουμε για 10 λεπτά και κατόπιν τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα με το αρνάκι. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νερό. Όταν μαγειρευτεί το αρνάκι το κατεβάζουμε απ’ την φωτιά και φτιάχνουμε το αυγολέμονο. Όταν αυγοκόψουμε το φαγητό μας, το ανεβάζουμε στην φωτιά να πάρει μια βράση και το σερβίρουμε.