1 μικρό αρνάκι
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια ξερά
300γρ. ρύζι
100γρ. μαύρες σταφίδες
2 σακουλάκια κουκουνάρι
1 ξύλο κανέλας
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον κιμά. Κατόπιν ρίχνουμε και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα κι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, το ρύζι, ανακατεύουμε καλά, και κατόπιν προσθέτουμε μία κούπα νερό, την κανέλα, τις σταφίδες και το κουκουνάρι. Χαμηλώνουμε την φωτιά, καπακώνουμε την κατσαρόλα και βράζουμε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια σβήνουμε το μάτι της κουζίνας, αφαιρούμε το ξύλο κανέλας, αφήνουμε την κατσαρόλα καπακωμένη πάνω στο μάτι και περιμένουμε μέχρι το ρύζι να ρουφήξει το ζουμί. Αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.
Πλένουμε καλά το αρνί, αφαιρούμε τις τρίχες που μπορεί να έχει, αλατοπιπερώνουμε το αρνί μέσα-έξω, και το γεμίζουμε με την γέμιση που έχουμε φτιάξει. Ράβουμε την κοιλιά του αρνιού, βάζουμε λάδι σε ένα ταψί, αλείφουμε και το αρνί μας με λάδι και το ψήνουμε και απ’ τις δύο πλευρές στους 180 βαθμούς για δυο-τρεις ώρες περίπου.