1 1/2 κιλό αρνί
10 αγκινάρες
2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια
1 ματσάκι άνηθο
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
Μισό κρασοπότηρο λάδι
2 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Χυμό από 2 λεμόνια
1 κουταλιά αλεύρι
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις βάζουμε σε νερό που έχουμε βάλει 1 κουταλιά αλεύρι και το χυμό ενός λεμονιού, για να μην μαυρίσουν.
Σε φαρδιά κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο.
Αφού σωταριστούν, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Όταν μαλακώσει το κρέας (να τρυπιέται με το πιρούνι), βάζουμε τις αγκινάρες, αλάτι και πιπέρι.
Όταν βράσουν, περίπου μετά από μισή ώρα, σβήνουμε την φωτιά και αυγοκόβουμε με τα 2 αυγά και το χυμό των 2 λεμονιών.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρίκα και την ευχαριστούμε πολύ.