Υλικά:
450γρ. αρακά κατεψυγμένο
5 πατάτες
1 κονκασέ
1 κρεμμύδι ξερό
1 ματσάκι άνηθο
1 κουταλιά αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας σε μικρά σχετικά κομμάτια. Το ίδιο κάνουμε και με το κρεμμύδι μας. Ψιλοκόβουμε, με ένα ψαλίδι, τον άνηθο μας.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας. Ρίχνουμε και ένα λίτρο καυτό νερό και σκεπάζουμε. Μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν οι πατάτες και ο αρακάς μας, ανακατεύοντας που και που (περίπου για μία ώρα).
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.