4 πίτες για σουβλάκι
1 κούπα Φάβα έτοιμη ή Φάβα «παντρεμένη» Σαντορίνης
Ντοματάκια
Τυρί φέτα
Δυόσμος φρέσκος
Μαϊντανός φρέσκος
Άνηθος φρέσκος
Ροδέλες ελιάς
Ρίγανη
Ψήνουμε ελάχιστα και από τις δύο πλευρές τις πίτες μας στη σχάρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι (χωρίς λάδι). Απλώνουμε πάνω τους τη φάβα και γαρνίρουμε με τα ντοματάκια κομμένα στα δύο, τις ελιές, τον μαϊντανό, το δυόσμο, τον άνηθο, το τυρί φέτα και πασπαλίζουμε με ρίγανη. Κόβουμε σε κομμάτια και οι υγιεινές πίτες μας είναι έτοιμες για να γευτούμε την απίθανη γεύση τους!
Εάν θέλουμε μπορούμε να παραλείψουμε όποιο από τα μυρωδικά ή τις γαρνιτούρες δεν μας αρέσουν και να τα αντικαταστήσουμε με άλλα της αρεσκείας μας.