Υλικά:
20 φιλέτα αντζούγιας
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξύδι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε το σκόρδο. Λιώνετε στο μπλέντερ τα φιλέτα, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και το ξύδι. Αδειάζετε την αλοιφή σε ένα μπολ. Την αλείφετε πάνω σε φρυγανισμένες φετούλες ψωμιού ή σε έτοιμα παξιμαδάκια, πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.