Υλικά:
4 αντίβ
1 1/2 κούπα τυρί ρικότα ή κριμ τσιζ
1/2 κούπα καβουρδισμένα αμύγδαλα χοντροκομμένα
1/2 κούπα ξανθές σταφίδες
2 κουταλιές ψιλοκομμένο σχοινόπρασο (chives)
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μικρό μπωλ αναμειγνύουμε τα αμύγδαλα, τις σταφίδες, το ελαιόλαδο, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. Σε μια πιατέλα ή δίσκο σερβιρίσματος βάζουμε ένα ένα τα φύλλα του αντίβ. Μέσα σε κάθε ένα βάζουμε ένα κουταλάκι τυρί ρικότα και λίγο από το μείγμα των ξηρών καρπών. Καλή απόλαυση!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.