Υλικά:
2 κούπες νερό
2 κούπες παγάκια
1 μήλο
1 ξύλο κανέλας
Εκτέλεση:
Πλένουμε πολύ καλά το μήλο και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μια κανάτα βάζουμε το ξύλο κανέλας, το νερό, τα παγάκια και τις φέτες του μήλου. Συμπληρώνουμε νερό ώστε να γεμίσει η κανάτα μας και αφήνουμε το ποτό μας στο ψυγείο να σταθεί για τουλάχιστον δύο ώρες. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.