Υλικά:
2 κούπες νερό
2 κούπες παγάκια
1/4 κούπας φράουλες
1 ακτινίδιο
1/4 μεγάλου αγγουριού
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες και το ακτινίδιο. Πλένουμε σχολαστικά το αγγούρι και το κόβουμε όπως είναι με τη φλούδα σε λεπτές ροδέλες. Κόβουμε τις φράουλες στη μέση, ή αν είναι πολύ μεγάλες στα τέσσερα ή σε ροδέλες. Κόβουμε και το ακτινίδιο σε ροδέλες και το βάζουμε σε κανάτα μαζί με το νερό, τα παγάκια, τις φράουλες και το αγγούρι. Συμπληρώνουμε με νερό να γεμίσει η κανάτα και αφήνουμε το ποτό μας για δύο τουλάχιστον ώρες στο ψυγείο πριν το απολαύσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.