Υλικά για μία κανάτα:
2 κούπες νερό
2 κούπες πάγο
1 πορτοκάλι
2 ακτινίδια
Λίγη φρέσκια μέντα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Πλένουμε σχολαστικά το πορτοκάλι και το κόβουμε σε φέτες. Καθαρίζουμε το ακτινίδιο και το κόβουμε σε φέτες. Πλένουμε τα φύλλα της μέντας και τα βάζουμε σε μία κανάτα μαζί με το ακτινίδιο, το πορτοκάλι, το νερό και τον πάγο. Συμπληρώνουμε με νερό ώστε να γεμίσει η κανάτα και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν σερβίρουμε το αντιοξειδωτικό ποτό μας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.