Υλικά:
2 κούπες νερό
2 κούπες πάγο
1 κούπα κομμάτια καρπουζιού
1/4 κούπας φύλλα μέντας
1/4 μεγάλου αγγουριού (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε, αφαιρούμε τα κουκούτσια και μετράμε το καρπούζι. Πλένουμε σχολαστικά τα φύλλα μέντας και το αγγούρι (με τη φλούδα του). Κόβουμε το αγγούρι σε ροδέλες. Σε μια κανάτα βάζουμε το νερό, τα παγάκια, το καρπούζι, το αγγούρι, τα φύλλα της μέντας και ανακατεύουμε απαλά. Συμπληρώνουμε με νερό να γεμίσει η κανάτα μας και αφήνουμε το αντιοξειδωτικό ποτό μας στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.