Υλικά:
1 ρίζα φινόκιο
1 ματσάκι ραπανάκια
Ξύδι
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πλένεις το φινόκιο και τα ραπανάκια, κρατώντας από τα ραπανάκια και τα καλά τους φυλλαράκια. Σε ένα μπωλ τρίβεις το φινόκιο με τον κόφτη του λάχανου και τα στρογγυλά από τα ραπανάκια. Προσθέτουμε και τα φυλλαράκια από τα ραπανάκια ψιλοκομμένα. Ρίχνουμε ξύδι, αλάτι και ελαιόλαδο σε ποσότητες ανάλογες με τα γούστα μας, ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε!
Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Χριστίνα Κ., την οποία και ευχαριστούμε πολύ!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.