Υλικά:
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 κουταλιές μαγιονέζα
1 1/2 αγγούρι τριμμένο
1 ματσάκι άνηθο
Λίγο αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Τρίβουμε και στραγγίζουμε για 1 – 2 ώρες το αγγούρι και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το αγγούρι, τον άνηθο, λίγο αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε καλά. Η ανηθοσαλάτα μας είναι έτοιμη!
Τη συνταγή αυτή μας έδωσε η Μαρίνα Σπυροπούλου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.