2 μεγάλα αγγούρια
1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές μαγιονέζα Hellman’s
3 κουταλιές λευκό ξύδι
3-4 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα αγγούρια. Τα κόβουμε κατά μήκος στα δύο και με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σποράκια. Στη συνέχεια κόβουμε σε φετούλες τα αγγούρια. Ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και αφήνουμε την αγγουροσαλάτα μας στο ψυγείο για μία τουλάχιστον ώρα πριν την σερβίρουμε. Ιδανική για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και συνοδεύει άριστα κρέας και κοτόπουλο, ενώ γεμίζει απολαυστικά σάντουιτς και καναπεδάκια!