Υλικά:
2 αγγούρια
4 κούπες γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
1 κούπα νερό παγωμένο
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι με το παγωμένο νερό και προσθέτουμε το σκόρδο, λίγο πιπέρι, το ξύδι και το ελαιόλαδο. Πολτοποιούμε τα αγγούρια και τα προσθέτουμε κι αυτά. Αφήνουμε την σούπα μας να κρυώσει στο ψυγείο και αλατίζουμε όταν την σερβίρουμε στο πιάτο μας γαρνίροντας και με τον δυόσμο.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.