Υλικά:
4 καρότα
2 κολοκυθάκια
2 μπουκέτα μπρόκολα
1 κρεμμύδι
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας σόγια σος
Ελαιόλαδο
Λίγο χυμό λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και τα χοντροκόβουμε. Πολτοποιούμε το σκόρδο. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα καρότα ανακατεύοντας συχνά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια με το μπρόκολο και το σκόρδο. Καπακώνουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Ρίχνουμε τη σόγια σος και χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.