Υλικά:
2 καρότα κομμένα σε λωρίδες
4 ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
10 μικρά φύλλα από καρδιά μαρουλιού
150 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
40 γρ. κρέμα γάλακτος
Λίγο ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
Πάπρικα
Εκτέλεση:
Αφήνετε το τυρί μέσα σε ένα μπολ, σε θερμοκρασία δωματίου, για να μαλακώσει. Βάζε όλα τα λαχανικά σε πιάτο παρουσίασης ή σε σαλατιέρα. Χτυπάτε το τυρί με λίγο ξύδι, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι, και τα χτυπάτε για λίγο ακόμα. Περιχύνετε με την κρέμα τυριού τα λαχανικά και πασπαλίζετε με την πάπρικα. Σερβίρονται κρύα.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έφη Δεκαβάλα και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.